(Re)Nascut pe 4 iulie.

Sambata, 4 iulie, 11.30 am. Atunci, impreuna cu Eliza, am facut un pas de oameni mari, bucurandu-ne ca niste copii. S-au spus doi de ‘Da!’ cu voce tare si de alte multe ori din priviri. Ale noastre si ale celor care ne-au fost aproape. Cuvantul ‘familie’ acum inseamna ‘Fam ILIE’.

Am fost discreti si suntem in continuare, asa cum imi place sa fiu cu viata mea personala. Le multumesc celor care ne-au scris sa ne felicite si celor din presa care s-au interesat de nunta noastra.

Am vrut sa fie o ceremonie si o petrecere de zi, relaxate, cu foarte putine dintre traditiile clasice. Mireasa nu a fost furata;) Am vrut ca invitatii nostri sa se joace, nu sa joace.

Am dansat in ploaie, am fost atinsi de soare pe timpul slujbei, am facut baie in piscina imbracati(noi si alti aproape 30 de prieteni) tot in ploaie, am jucat fotbal, am plans de bucurie si cand mi s-a pregatit ca surpriza un concert cu o trupa tribut pentru The Beatles, am cantat cu ei ‘Twist and shout’ si ‘Hey Jude’, a iesit soarele iar, am stat pe spate si am privit artificiile de pe cer. O parte dintre fotografii le impartasesc cu voi, putin mai jos.

Asa cum ne-a urat o prietena ca mai bine sa avem ‘casa de joaca’, nu doar ‘casa de piatra’, asa o sa incercam sa transformam si ‘luna de miere’ intr-o ‘lume de miere’.

Cu bucurie,

Cornel Ilie 😉

Foto – Irinel Cirlanaru

Leave a Reply