Bărbații la nevoie se cunosc.

Băieți, se apropie perioada aia în care rămânem descoperiți, fără idei, de cele mai multe ori. Vine perioada de evenimente legate de sărbătorirea iubirii. Iar asta, de fapt, se traduce în celebrarea relației cu iubita, soția, iubita care încă nu-ți e iubită, colega etc.

Oricât de masculi ne-am da în scris pe-aici sau pe la prieteni, știm foarte bine că nu trece perioada asta fără să ne facem simțită intenția, cel puțin, de a face o surpriză, un cadou, o floare, un gest. Pentru că suntem niște domni, până la urmă;)

În cazul meu, cele mai bune idei de cadouri s-au cam terminat, le-am folosit și refolosit. De cele mai multe ori când am vrut să fac un cadou legat de perioada asta n-am găsit nimic și am mers pe inspirația de ultim minut. A ieșit și bine, dar a ieșit și total nepotrivit. Riscul de a face o gafă crește exponențial cu zilele rămase până la sărbătoare. Dar un lucru am învățat clar – niciodată nu poți greși cu o floare sau, și mai bine, un buchet.

Pe scurt, vă cer ajutorul și vă dau un altul la schimb. Prietenii de la DPD (https://www.facebook.com/DPDRomania) m-au provocat să fac un concurs cu cele mai frumoase mesaje de iubire ale barbaților față de persoanele iubite. Este extrem de simplu și de eficient. Voi lăsați un comentariu aici pe blog cu mesajul de iubire adresat cui vreți voi, cei de la DPD dau ca premii trei aranjamente florale spectaculoase(dintre care unul este marele premiu!). Mai mult, pe câștigătorul marelui premiu îl ajut chiar eu cu livrarea. Adică merg împreună cu el să-i facem o surpriză persoanei iubite și să-i oferim florile împreună. Celelalte două premii, 2 și 3, se livrează și ele cu o surpriză.

Concursul ține de astăzi până pe 18 februarie, la ora 12.00, ca să avem timp să pregătim totul cum trebuie, ca de Dragobete să primiți o bilă albă de la femeile de lângă voi. Vă scapăm de o grijă, că știu prin ce treceți cei mai mulți dintre voi în perioada asta;)

Concursul se adresează doar participanților domiciliați în București, iar momentul în care marele premiu va fi livrat către iubita/partenera câștigătorului, va fi filmat.

Pe lângă marele premiu, eu pun în același buchet câștigător, două bilete la concertul VUNK din clubul Tribute, din 25 februarie.

Livrați emoție și noi livram bucurie!

Băieți,….fiți puternici!;)

UPDATE!

Câștigătorii concurusului sunt;

premiul I – Scutaru Razvan,

premiul II – Alex A,

premiul III – Adrian Popa.

#livrambucurie #dpd #loveisintheair

Leave a Reply