Am livrat bucurie.

Acum o săptămână, împreună cu prietenii de la DPD(facebook.com/DPDRomania), am provocat bărbații să-și spună iubirea printr-un mesaj într-un concurs al carui premiu era un buchet spectaculos de flori, pe care mergeam eu să îl livrez.

Au trecut zilele, au curs mesajele și am ajuns în ziua în care meregm să cunoaștem cîștigătorul. Pe scaunul din dreapta al mașinii DPD, îmbrăcat în uniforma specifică unui curier, aștept să îl cunosc pe Răzvan. Pe o temperatură de aproape 20 de grade, într-o zi de februarie, undeva în zona Delea Veche, Răzvan ne așteaptă afară, în mânecă scurtă, cu zâmbetul pe buze.

Îmi povestește puțin despre Evelina, iubita lui, dar îmi spune și că nu are cum să fugă de la serviciu. Nu plec până nu îl filmez cu telefonul când îi spune Evelinei că o iubește.

Distanța Delea Veche-Băneasa, acolo unde lucrează Evelina, o facem foarte repede. Eu, în uniforma gri-roșu, mă simt ca într-o misiune;)

Evelina lucrează la o corporație și sper că o putem face să iasă din birou în fața clădirii, unde o așteaptă surpriza noastră. Ne ascundem cât putem de mult pe lângă pereții de sticlă ai clădirii, cât să nu stăm în fața intrării principale. Între timp, cineva din echipa noastră se duce la recepție să o cheme. Nici nu pleacă bine și ne trezim cu Evelina lângă noi!

Pe Evelina o știu de la toate concertele noastre, este una dintre persoanele care nu lipsește din primul rând, în fața scenei. Ieșise să mă salute, pentru că m-a văzut pe geam. Habar n-avea că eu venisem acolo pentru ea, din partea lui Răzvan, iar eu habar n-aveam că ea este cea care va primi buchetul. Continuarea și ce am povestit până acum se văd mult mai bine în linkul de mai jos.

Premiul I a fost castigat de Scutaru Razvan, premiul II de Alex A, iar premiul III de Adrian Popa.. Premiile doi și trei au fost trimise la adresele iubitelor celor doi premianți, împreună cu mesajele lor scrise sub formă de felicitare.

Le mulțumesc tuturor celor care au participat la concurs. Le mulțumesc pentru încredere, curaj și deschidere.

Iubește lumea.

#livrambucurie #dpd #loveisintheair

Leave a Reply