Am deschis marea.

N-am luat-o razna, nu mă cred Moise să deschid mările în două;)

Însă, am deschis sezonul de mers la mare în cel mai nou resort din România. Și nu am făcut-o singur sau doar cu trupa, ci împreună cu fanii.
Acum vreo două-trei luni, cei de la Happy Tour ne-au propus să încercăm un concept nou de a chema lumea la un concert VUNK, știind că suntem mereu în căutare de a ieși din convențional și de a căuta noi spații sau contexte de a crea evenimente, concerte.
Așa că am picat de acord să punem la bătaie un week-end întreg la mare, la Blaxy, cel mai nou resort de pe litoralul nostru, undeva înainte de Olimp, lângă Popasul Pescarilor.
Ideea era foarte simplă, între 10-12 iunie petreceam împreună cu fanii, cu toți cei care își luau bilete în acel week-end și la conertul de sâmbătă, dar și pe plajă. S-a potrivit și mai bine să putem face asta chiar în week-end-ul în care România juca primul meci de la Campionatul European de Fotbal, contra Franței.
Prima seară, cea de vineri, a fost cu multă bătaie de cap la meci, dar și de vânt. Noroc cu berile și cu agitația specifică unei galerii de fotbal;)

A doua zi, încă de la 11, ne-am găsit cu toții pe plajă. Unii s-au pus din prima la terasă, unii la plajă, alții au tras cu arcul în pădurea de o sută de metri care ține la umbră drumul de la hotel la plajă, iar cei mai mulți ne-am strâns să facem echipe pentru campionatul de fotbal pe plajă.
S-a rezistat mai mult decât credeam;)

Au fost și câțiva care au rămas mai mult la hotel, după o noapte mai lungă decât a noastră;)
Pe lângă fani, au venit și bloggeri invitați să petreacă ceea ce noi am numit #Vunkanta. Și cu ei, dar mai ales cu fanii noștri veniți din toate colțurile țării, am reușit să ne cunoaștem altfel decât o facem la concerte sau în online.
Artiștii și publicul lor trebuie să fie prieteni. Ca să fie preieteni trebuie să se lase cunoscuți. Și unii și alții.
Am întâlnit familii pe care le-am văzut la mai toate concertele noastre, ne-am jucat cu copiii lor, au fost găști de prieteni venite doar pentru concert, a venit și Oana, care a câștigat invitatția dublă acum câteva sâptâmâni în live-ul nostru de pe pagina de fb a trupei sau un cuplu din Amsterdam care avea avion a dua zi dimineață din București și a trebuit să plece imediat după concert.

Concertul de o oră și jumătate a trecut ca o adiere de vânt, repede și răcoritor.

Articolul acesta nu este despre a face reclamă cuiva, ci pentru a le mulțumi că au avut o idee bună prin care ne-au adus mai aproape de cei care ne ascultă muzica.
Articolul acesta nu este despre un concert, ci despre cum vedem noi relația dintre artist și public.
Așa cum am spus și la finalul concertului, ‘Suntem trupa Vunk și o să fim întotdeauna sinceri cu voi.’

Leave a Reply