Puterea care te slabeste

Care forta este mai puternica? Sa treci cu vederea niste lucruri, intamplari, legate de cel/cea pe care o/il iubesti ? Sa iti propui sa te ascunzi in spatele vorbelor „eu asa nu mai pot”, desi cel/cea din cauza caruia ai ajuns sa spui asta este singurul/singura care-ti da cele mai mari puteri sa faci orice?

Forta gravitationala nu este cea care te face sa cazi….pe ganduri sau in tristete. Este forta care te tranteste prin toate colturile sufletului tau si nu te lasa sa te ridici daca nu-i dai ceva la schimb. Si, mai tot timpul, cedezi si ii dai orice numai sa mai poti sa speri ca vei mai sta odata in picioare. Iti trebuie putere nu sa te lupti cu forta asta si sa nu te lasi sa ajungi in momentele astea. E o tactica de lupta cu tine insuti/insati si toata viata te antrenezi sa devii si mai bun la jocul asta, sa obtii rezultate si mai bune, sa bati recordul si sa nu mai cazi niciodata.

Este mai mare puterea de a da cu piciorul decat sa intanzi o mana? Este mai mare zgomotul unei taceri decat galagia certurilor? Este mai puternica o slabiciune fata de cineva pe langa puterea de a i te opune?

Cine-si masoara fortele cu sufletul si cu inima? Cine-i atat de inconstient sau de curajos? Sufletul are muschi lui nevazuti, emotiile, scheletul lui sunt amintirile si visele, iar pielea ce imbraca sufletul este ….pielea ei/lui.

Leave a Reply