Fiecare.

Principala sursa a nereusitelor, a neimplinirii viselor, a esecurilor anuntate este resemnarea. Principala sursa de alimentare a resemnarii este lipsa de incredere in tine, in propriile puteri, vise si, abia apoi, alimentata si ea, la randul ei, de lipsa de incredere a celorlalti in tine.

VUNK- Fiecare

Cum ar fi sa iti permiti sa risti, chiar cu riscul de a gresi stiind ca, intotdeauna, mai ai o sansa? Prea putina lume crede in a doua sansa. In dragoste, in visele tale, in societate, in orice domeniu de activitate, lumea este obisnuita, invatata, sfatuita sa nu acorde incs o sansa sau, poate, cel mult una.

Tu, orice-ar fi, oricine-ai fi, iti esti dator cu o a doua sansa. Indeplinirea ei o sa atraga, de la sine, si increderea celor din jurul tau in tine si in sansele tale.

Reinventarea ta trebuie sa plece de la ganduri. Iar gandurile tale trebuie sa conduca la fapte diferite fata de cele pe care le-ai facut cand ai gresit, cand ai pierdut. Intre ganduri si fapte sunt cuvintele, iar ele trebuie sa fie si ele diferite fata de cele cu care traduceai pana acum gandurile in fapte. Plecand de la ipoteza lui Einstein, „nu poti sa te astepti la rezultatre diferite, avand aceeasi atitudine si abordare a unei probleme” si pana sa ne dam noua insine o noua sansa, o sa dam o sansa si cuvintelor sa se reinventeze, pentru ca suntem proprii purtatori de cuvant si de cuvinte ai ideilor noastre.

Re-zambeste, re-iubeste, re-simte, re-respira, re-priveste, re-traieste, re-viseaza, re-crede, re-reuseste, re-doreste, re-porneste, re-saruta, re-imbratiseaza, re-porneste, re-spune, etc….

„RE-„ este prefixul sperantei, al sansei. La capatul fiecaruia dintre noi exista o sansa, o speranta, un „re-„, pentru ca exista o sansa in FiecaRE.

Leave a Reply