ERA MIERCURI SPRE JOI/ CONTINUAREA O SCRIETI VOI

De astazi, incep sa scriu mai mult decat “o scrisoare si-atat” si imi lansez blog-ul si globul personal, “sCORNELi”, printr-un concurs de idei si povesti. De-aici si titlul de mai sus.
Pornind de la primul vers de la “Pleaca!”, te invit sa scrii o poveste scurta de dragoste, reala sau nu. Exista o singura regula:
– textul sa inceapa cu propozitia “Era miercuri spre joi”.
In rest, poate fi vorba despre oricine(oameni, animale, obiecte, fantome, etc:), in orice forma literara(proza, poezie, haiku, etc:).
Cele mai interesante 5 texte le voi publica pe blog in seara de vineri(2 decembrie) si “doua nopti mai tarziu”, aflam castigatorul. Acesta este cel care aduna cele mai multe aprecieri sau “like”-uri pe blog.
Premiul este o pereche de tenisi, dupa un design facut de mine, dar avand ca ajutor si suport tehnic pe designer-ul Mihaela Glavan (multumesc, Mihaela:). Perechea de tenisi se face pe masura celei/celui care castiga.

Cele 10 texte se publica pe blog vor fi alese cu ajutorul unui juriu format din Oana “Bebelusa” IonitaMarius ManoleGeorge ZafiuCristina Bazavan. Te asteptam sa ne trimiti textul tau pe adresa de mail eramiercurisprejoi@yahoo.com
Ne vedem curand, pe rand, cu randuri, printre randuri….

PS: Maine va propun si eu textul meu, in afara concursului:)

Leave a Reply