Asta nu e “ca afara”….

As fi vrut sa nu scriu nimic legat de protestele, evenimentele din strada din ultima saptamana. Din respect pentru cei care sunt autentici si cred in schimbari in bine si isi sustin corect si civilizat atitudinea si crezul, din protest fata de cei care s-au dus acolo doar sa se afle in treaba si doar sa faca ceva deranj, din indiferenta fata de cei din lumea politica si care s-au prins ca pot sa exploateze sau sa profite si ei, cumva, de pe urma celorlalti si au prins curaj sau au devenit si mai lasi.

Totusi, nu pot sa raman indiferent la faptul ca ieri, intr-un miting politic cu caracter eletcoral 100%(nu cel de la Universitate), organizatorii au folosit piesa noastra “Vreau o tara ca afara”, impreuna cu inca vreo doua hituri internationale, ca mesaje mobilizatoare pentru participanti.

Scriu aceasta postare ca sa mentionez ca noi nu am fost intrebati daca ne dam acordul pentru acest lucru, iar asta nu este deloc “ca afara”. Nu o sa ne dam niciodata acordul pentru folosirea acestui cantec in nicio asociere cu vreun partid politic, oricare ar fi el.

Suntem de partea celor care protesteaza impotriva clasei politice actuala si cantecul nostru, scris acum un an si ceva, este si al lor. Este cantecul strazilor, al pietelor si al oamenilor care le ocupa.

Romania se schimba in bine. Politica, inca, nu…

Leave a Reply